GA.MA Ozone Ion 4D Επαγγελματικο Σεσουαρ και Ισιωτικο Μαλλιων

http://koukouzelis.com.gr/258_gama



GA.MA A21 Leggero Ozone Ion 4D 2400W Blue Επαγγελματικό Σεσουάρ Μαλλιών



http://koukouzelis.com.gr/sesouar/9406-gama-a21-leggero-ozone-ion-4d-2400w-blue.html
Επαγγελματικό σεσουάρ A21 Leggero Ozone με ιταλικό μοτέρ AC 2400W υψηλών προδιαγραφών και αντοχής, με τεχνολογία Active Ozone 3 που καθαρίζει και δυναμώνει την τρίχα και τεχνολογία ιόντων που εξαλείφει το φριζάρισμα.


Πρωτοποριακή θεραπεία 4D :  Η θεραπεία 4D συνδυάζει την τεχνολογία ιόντων ,  που εξαλείφει το φριζάρισμα , με τη δράση του όζοντος, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη του λαδιού και των ακαθαρσιών που μπορεί να φράξουν τους πόρους, με αποτέλεσμα τη βελτίωση και τη διευκόλυνση της οξυγόνωσης.

Τεχνολογία Ozone 3 : Το όζον έχει σημαντικά πλεονεκτήματα. Μειώνει το χρόνο του στεγνώματος ενισχύοντας την εξάτμιση του νερού και παράλληλα βοηθάει στο σχηματισμό ενός στρώματος από προστατευτικές ουσίες στο τριχωτό της κεφαλής, αφαιρώντας τις ακαθαρσίες και το υπερβολικό σμήγμα, στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την οξυγόνωση. Αυτές οι ιδιότητες του όζοντος οδηγούν σε αναζωογονημένους βολβούς τριχών και ενισχυμένη ανάπτυξη. Το αποτέλεσμα είναι ανανεωμένα, δυνατότερα και πιο πυκνά μαλλιά.
 
Τεχνολογία Ion : η συνεχής απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων ιόντων ενόσω το σεσουάρ χρησιμοποιείται, βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας ,αυξάνοντας την ελαστικότητα και τη λάμψη της.
 
http://koukouzelis.com.gr/sesouar/9406-gama-a21-leggero-ozone-ion-4d-2400w-blue.html
2400 Watt - 85m3/h μέγιστη ροή αέρα: Η πολύ μεγάλη ισχύς σε συνδυασμό με την ειδική κλίση του μοτέρ στο κέντρο του σεσουάρ, προσφέρουν έναν ιδανικό στροβιλισμό του αέρα, ο οποίος εξασφαλίζει πολύ υψηλή μέγιστη ροή για ένα εξαιρετικά σύντομο στέγνωμα και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.
2 ταχύτητες αέρα, 3 ρυθμίσεις ζέστης και επιπλέον λειτουργία κρύου αέρα (cool shot) μας δίνουν τη δυνατότητα 8 επιλογών θερμοκρασίας/έντασης .Ρυθμίστε τη θερμότητα και τη ροή αέρα ανάλογα με τις στυλιστικές σας επιλογές και σταθεροποιήστε το στυλ της κόμμωσης με τη λειτουργία ψυχρού αέρα.

Διάρκεια ζωής πάνω από 2000 ώρες επαγγελματικής χρήσης : Ιταλικό (made in Italy) επαγγελματικό AC μοτέρ  μακράς διαρκείας ,το καθιστούν ιδιαίτερα αξιόπιστο και για πολλές ώρες χρήσης .

Περιλαμβάνονται 2 πολύ στενά στόμια ( ωφέλιμου πλάτους 7 και 9 εκ. και ανοίγματος 0,6 εκ.), το στενό για να κατευθύνετε τη ροή του αέρα σε μία συγκεκριμένη περιοχή του κεφαλιού και που συνιστάται για κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά και ένα φαρδύτερο για μακρύτερα μαλλιά. Επιπλέον στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και φυσούνα για να δίνεις γρήγορα και εύκολα όγκο στα μαλλιά. Το αποσπώμενο φίλτρο διευκολύνει στον καθαρισμό του από σκόνη και τρίχες.

Διαθέτει επαγγελματικό καλώδιό 3 μέτρων του σου δίνει την απόλυτη ελευθερία κίνησης, ενώ χάρη στον κρίκο του μπορείς να το κρεμάσεις μετά τη χρήση.
 
http://koukouzelis.com.gr/sesouar/9406-gama-a21-leggero-ozone-ion-4d-2400w-blue.html

Πρακτικό και εύκολο στη χρήση : Εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός ,κατασκευασμένο από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά. Ο συνδυασμός αυτός μαζί με το άριστα ζυγισμένο μοτέρ του προσφέρουν εκπληκτική άνεση για συνεχή χρήση χωρίς να επιβαρύνεται ο καρπός σου. 

Χαρακτηριστικά     
  • Ισχύς σε Watt     2400 Watt
  • Ταχύτητες Αέρα     2
  • Μοτέρ     Επαγγελματικό (AC motor)
  • Επίπεδα/ρυθμίσεις θερμοκρασίας     8
  • Στενό στόμιο     2
  • Φυσούνα     Διαθέτει
  • Επιλογή Κρύου Αέρα     Διαθέτει
  • Ενδείκνυται για     Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
  • Χρώμα     Μπλε
  • Επιπλέον     2 επαγγελματικά στενά στόμια 7 & 9 cm και φυσούνα.
  • Εγγύηση Προμηθευτή     2 έτη
  • Εργαστηριακές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι , ήδη από την πρώτη χρήση, το σεσουάρ Leggero Ozone Ion 4D μειώνει σημαντικά τα βακτήρια και τη μυκητίαση στα μαλλιά , χάρη στις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του όζοντος. 



http://koukouzelis.com.gr/258_gama

 
GA.MA P21 Nova Digital Ionic Ozone 4D Επαγγελματικό Ισιωτικό Μαλλιών

 


http://koukouzelis.com.gr/styler-isiotika/9405-gama-p21-nova-digital-ionic-ozone-4d.html
Επαγγελματικό ισιωτικό μαλλιών P21 Nova Digital με επαναστατική τεχνολογία Ozone Ion , που καθαρίζει και προστατεύει την τρίχα , ενώ παράλληλα εξουδετερώνει το φριζάρισμα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο υγιή και λαμπερά.

Τεχνολογία Ozone Ion : Χάρη στην επαναστατική αυτή τεχνολογία, απελευθερώνονται ταυτόχρονα (και συνεχώς) όζον και ιόντα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ισιωτικού. Το όζον έχει αντιβακτηριδιακές και καθαριστικές ιδιότητες ,ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Χάρη στο οξυγόνο, ο βολβός της τρίχας αναζωογονείται  και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αποκτούν πάλι δύναμη και λάμψη. Τα ιόντα δυναμώνουν περαιτέρω την εξωτερική επιφάνεια των μαλλιών και τα αφήνουν εξαιρετικά μαλακά και λαμπερά .

Πλάκες τουρμαλίνης : Το ισιωτικό αυτό έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την έκθεση της τρίχας στη θερμότητα στο ελάχιστο δυνατό, φροντίζοντας όμως την ίδια στιγμή να έχετε τέλεια χτενίσματα. Αυτό γίνεται δυνατόν λόγω των θερμαντικών πλακών τουρμαλίνης που προσαρμόζονται στην περιοχή των μαλλιών που πρόκειται να ισιώσετε , επιτρέποντας στα μαλλιά να λάβουν ισομερή θερμότητα και να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.
 

Οι ειδικά στρογγυλεμένες πλάκες του, σου προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τέλειες μπούκλες με πολύ απλές και σύντομες κινήσεις.
 

Ρύθμιση θερμοκρασίας από 160°C έως 230°C/τεχνολογία IHT  : Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας του ισιωτικού από τους 160°C μέχρι τους 230°C, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τη ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σου. Η επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνεται σε μόλις 14 δευτερόλεπτα χάρη στην τεχνολογία IHT ( Instant Heat Technology) και παραμένει σταθερή για όλη τη διάρκεια του ισιώματος και είναι η ίδια σε όλη την επιφάνεια των πλακών.  


http://koukouzelis.com.gr/styler-isiotika/9405-gama-p21-nova-digital-ionic-ozone-4d.html

Οθόνη LCD : Η επιθυμητή θερμοκρασία ρυθμίζεται εύκολα μέσω της εύχρηστης ψηφιακής οθόνης LCD . Η θερμοκρασία ξεκινάει από τους 150°C που ενδείκνυται για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά, και φτάνει μέχρι τους 230°C για πιο πυκνά μαλλιά.
Αυτόματη απενεργοποίηση λειτουργίας μετά από 1 ώρα μη χρήσης.

http://koukouzelis.com.gr/styler-isiotika/9405-gama-p21-nova-digital-ionic-ozone-4d.html

Ευέλικτο καλώδιο : Το 3 μέτρων καλώδιο περιστρέφεται κατά 360 μοίρες , έτσι ώστε να δημιουργείς με ευκολία κυματιστά χτενίσματα και χτενίσματα με μπούκλες, ενώ λόγω του μεγάλου μήκους του σου χαρίζει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων.
Εξαιρετική λύση για ταξίδια : Λόγω της ενσωματωμένης δυνατότητας Bi-Volt , μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα σε χώρες με διαφορετικές τάσης ρεύματος.  


Χαρακτηριστικά     
  • Ισχύς σε Watt     36
  • Μέγιστη Θερμοκρασία     230°C
  • Ψηφιακή Οθόνη     Διαθέτει
  • Αυτόματο Σβήσιμο     Δεν διαθέτει
  • Ενδείκνυται για     Επαγγελματική χρήση
  • Επιπλέον     Τεχνολογία Ozone 3,με στρογγυλεμένες άκρες, ιδανικό και για μπούκλες
  • Εγγύηση Προμηθευτή     2 έτη 


Το διαβάσαμε: http://koukouzelis.com.gr/258_gama





Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου