ΝΕΕΣ Philips OneBlade Pro Κοπτικές - Ξυριστικές Μηχανές

https://buff.ly/2k8ZBib




Η Philips QP6510/20 OneBlade Pro είναι μια νέα επαναστατική υβριδική συσκευή styling με την οποία μπορείς να τριμάρεις, να ξυρίζεις και να δημιουργείς καθαρές γραμμές και γωνίες σε τρίχες κάθε μήκους. Ξέχασε τα πολλαπλά βήματα και εργαλεία. Το OneBlade τα κάνει όλα!



https://buff.ly/2k8ZBib


Μοναδική τεχνολογία OneBlade
Το Philips OneBlade είναι μια νέα επαναστατική ηλεκτρική τεχνολογία περιποίησης προσώπου, σχεδιασμένη για άντρες που περιποιούνται τα γένια και το μούσι τους. Το OneBlade έχει σχεδιαστεί για να τριμάρεις, να δίνεις σχήμα και να ξυρίζεις οποιοδήποτε μήκος τρίχας. Η μοναδική τεχνολογία ξυρίσματος OneBlade συνδυάζει μία ταχύτατα κινούμενη λεπίδα (200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο) με το διπλό σύστημα προστασίας, που χαρίζει αποτελεσματικό, άνετο ξύρισμα ακόμα και σε πιο μακριές τρίχες. Το OneBlade δεν προσφέρει βαθύ ξύρισμα. Έτσι, το δέρμα σου δεν ερεθίζεται.



Μοναδική τεχνολογία ΟneBlade
Η ταχύτατα κινούμενη λεπίδα κοπής κινείται 200 φορές το δευτερόλεπτο, κόβοντας ακόμα και τις πιο μακριές τρίχες.

Σύστημα διπλής προστασίας
Η λεία επιφάνεια και οι στρογγυλεμένες άκρες προστατεύουν το δέρμα σου.

Tρίμαρε τα γένια σου
Τρίμαρε τη γενειάδα σου σε τέλειο, ομοιόμορφο μήκος, με την ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη χτένα ακριβείας. Επίλεξε μία από τις 12 ρυθμίσεις μήκους που κλειδώνουν, για να πετύχεις κάθε στιλ, από "γένια τριών ημερών" μέχρι κοντό τριμάρισμα ή πιο μακριά γενειάδα.

Διαμόρφωσε το στιλ σου
Τελειοποίησε το στιλ σου με τη λεπίδα διπλής όψης. Μπορείς να ξυριστείς προς κάθε κατεύθυνση, με τέλεια ορατότητα και να βλέπεις εύκολα κάθε τρίχα που κόβεις. Παραμένει άνετο ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές. Έτσι, μπορείς γρήγορα και εύκολα να τελειοποιήσεις το στιλ σου σε δευτερόλεπτα.

Ξυρίσου χωρίς ερεθισμούς
Το OneBlade διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από την επιδερμίδα, ώστε να την προστατεύει ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Χρησιμοποίησέ το αντίθετα από τη φορά της τρίχας, κράτησε τη λεπίδα επίπεδα στο πρόσωπό σου και ξύρισε με άνεση κάθε μήκος τρίχας.



Παρακολούθηση περιγράμματος
Το OneBlade ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου σου, για να μπορείς να τριμάρεις, να ξυρίζεις αποτελεσματικά και άνετα όλες τις περιοχέ του προσώπου σου.

Λεπίδα διπλής όψης
Το OneBlade ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου σου, για να μπορείς να τριμάρεις και να ξυρίζεις αποτελεσματικά και άνετα όλες τις περιοχές του προσώπου σου. Χρησιμοποίησε τη διπλή λεπίδα για ομοιόμορφο περίγραμμα και δημιουργήσεις καθαρές γραμμές κινώντας τη λεπίδα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Χτενάκι ακριβείας με 12 μήκη
Το εύχρηστο κοπτικό χτενάκι ακριβείας διαθέτει ρυθμίσεις μήκους από 0,5 χιλ. έως 9 χιλ., για ομοιόμορφο τριμάρισμα στο ακριβές μήκος που θέλεις.



Ανθεκτική τεχνολογία OneBlade
Η λεπίδα διαρκεί έως και 4 μήνες*. Για να διατηρείς κορυφαία την απόδοση του OneBlade σου φρόντιζε να την αντικαθιστάς κάθε 4 μήνες. Η αντικατάσταση είναι εύκολη και χωρίς ταλαιπωρία.
*Για βέλτιστη εμπειρία στο ξύρισμα. Βασισμένο σε 2 πλήρη ξυρίσματα την εβδομάδα. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Υγρό και στεγνό ξύρισμα
Το OneBlade είναι αδιάβροχο κι έτσι καθαρίζεται εύκολα. Απλώς ξέπλυνέ το κάτω από τη βρύση. Μπορείς επίσης να ξυριστείςμε ή χωρίς αφρό, ό,τι προτιμάς.

Αυτονομία 60'
Μπαταρία ιόντων λιθίου με αυτονομία 60 λεπτών. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει 90 λεπτά συνεχούς λειτουργίας μετά από φόρτιση 1 ώρας.

https://buff.ly/2k8ZBib

Χαρακτηριστικά
Τύπος Λειτουργίας Επαναφορτιζόμενη
Αυτονομία 60'
Θέσεις Κοπής 12
Ρύθμιση Μήκους Χτενάκι με 12 επιλογές μήκους (0,5 - 9 χιλ)
Εξαρτήματα Χτένα οδηγός
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Επιπλέον Λυχνία LED που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας, Υγρό και στεγνό ξύρισμα, Μπαταρία ιόντων λιθίου με αυτονομία 60 λεπτών
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη


Το διαβάσαμε: https://buff.ly/2k8ZBib


http://koukouzelis.com.gr/-/9249-philips-qp220-55-oneblade-2pieces.html






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου